Бързи Кредити Онлайн На Месечни Вноски от Фератум

В България има много предложения за спешни пари на заем, но едно от най-изгодните са т.н. бързи кредити онлайн на месечни вноски. Тук ще Ви представим Фератум, които предлагат такива заеми до 3000 лева.

Без почивен ден, събота и неделя, седем дни в седмицата е на Ваше разположение, денонощно чрез онлайн заявки, без никаква бумащина и бюрокрация.

 • Спешни пари за ремонт на жилище, нова кухня и смяна на дограма или за всякакви изгодни и необходими покупки, за битови сметки и неочаквани разходи, за пътуване до желана дестинация, мечтана почивка, екскурзия, лечение – може да получите финансова подкрепа от стабилно и отговорно дружество.
 • Бързи и прозрачни заеми от международна компания, кандидатстване онлайн от всяко мобилно устройство – компютър, телефон, таблет.
 • Основна характеристика на отпускането на кредитите от дружеството – бързи кредити онлайн на месечни вноски, минимум документи при даването на парите и максимално кратко време за разглеждането им.
 • Лихва по кредитите – зависи от размера на сумата, която сте изтеглили и от срока който сте избрали за нейното издължаване. Предварително сте наясно с цената на услугата – знаете стойността й.
 • Изключително добра оферта – всеки първи заем до 700 лв, върнат еднократно за 15 дни е без лихви, без такси, без никакво оскъпяване, връщате толкова колкото сте взели.

Улеснена и елементарна процедура при кандидатстване – попълвате кратка форма и изпълняване инструкциите от получения СМС или имейл, доброволно давате съгласието си за получаване на заем, чрез въведения от вас код за потвърждение, който има действието на саморъчен електронен подпис и пристъпвате към сключване на договор за кредит.

Може да кандидатствате за заем и на място в удобен за Вас офис на дружеството или чрез Кештерминал.

Одобрение до 5 минути и получавате парите веднага, в същия ден.

Условия за отпускане на заемите – постоянно живеещи в страната ни граждани, на възраст между 19 и 70 години с постоянна адресна регистрация, с доходи и чисто кредитно досие.

Необходимо е да посочите лице за контакт, изискванията към него – да има актуален джиесем номер и да е пълнолетно, може да е Ваш близък, роднина, колега, приятел. Обръщаме внимание, че лицето не е поръчител.

Трябва да предоставите гарант за заема Ви, който да гарантира изпълнение на задълженията Ви по договора за кредит. Гаранта може  да е физическо лице или банка партньор на Фератум.

Гаранта трябва да отговаря задължително на всичките условия: да е навършил  18 години, да работи на постоянен трудов договор най-малко от 6 месеца назад, да има регулярен официален доход – месечно от 2 000 лв и да има добра кредитна история.

Ако изберете вариант банкова гаранция от банка партньор на Фератум, трябва да платите такса, която се плаща на датата Ви на падеж.

 • Бързи кредити онлайн на месечни вноски от 50 до 3 000 лв със срок за погасяване от 5 дни до 12 месеца.
 • Сами избирате сума и срок на кредита.
 • Има удобен калкулатор с помощта на който предварително може да се запознаете с нивата на лихвата, с размера на погасителните вноски, със цялата сума, която трябва да върнете.
 • Възползвайте се от наличието на гратисен период преди да почнете  погасяването на кредита.
 • Може да удължите срока на заема, ако не може да го изплатите в срока, който сте договорили. Ако имате финансови затруднения и проблеми във връзка с погасяването може да удължите срока на кредита с 7, 15 или 30 дни срещу заплащане на минимална такса. Необходимо е да изпратите молба преди датата Ви на падеж за удължаване на срока, за новата падежна дата ще получите СМС. Така няма опасност да влошите кредитната си история и ще запазите чисто кредитното си досие. Със съгласието на дружеството може да удължавате срока на плащане няколко пъти.
 • Може да изплащате кредита си на части, може на няколко вноски според Вашите възможности и изцяло на датата на падеж.
 • Нов заем може да теглите, само ако сте погасили предишния.
 • Начини за изплащане на задълженията по кредитите – по банков път, на каса в Изипей, чрез Кештерминал.
 • Винаги може да изтеглите бързи кредити онлайн на месечни вноски напълно безплатно от клиентският си профил удостоверение за липса или наличие на задължения със стандартен текст или да получите официален документ за състоянието на кредита Ви от дружеството като платите  такса, според действащата  тарифа за такси и лихви на дружеството.
 • Промоции, отстъпки и специални оферти за редовни и лоялни клиенти.
 • Ако имате парични затруднения незабавно се обърнете към финансовото дружество – отдел „Обслужване на клиенти” защото ако не върнете заема си навреме  се начисляват  такси за дни след падежната дата, после Вашето задължение се прехвърля към  фирми специализирани в събирането на просрочени кредити.
 • Има създадена е партньорска програма за хора със собствен бизнес, за да получат допълнителни доходи. Потенциални клиенти се запознават с Вашия бизнес, който става известен и така нараства броя на заинтересованите от него. Следствие от направения само за Вас план – маркетинг, Вие увеличавате продажбите си, гарантирате си повече приходи и развивате и обогатявате своята дейност. Единственото което трябва да направите от Ваша страна е да предлагате кредитните продукти на финансовото дружество Фератум.
 • В компанията има изградени вътрешни правила за разглеждане на постъпили жалби от клиенти, които винаги се разглеждат и получават отговор.

За Фератум България ЕООД – водеща компания за бърз онлайн кредит на месечни вноски

Фератум България ЕООД е част от международна компания, която работи с финландски капитал и има позиции в 23 страни – Дания, Полша, Австрия, Германия, Великобритания, франция, Швеция, Холандия, Литва, Латвия, Нова Зеландия, Сингапур, Испания, Словакия и други.

Дружеството е вписано в Централния Регистър на БНБ – има актуално удостоверение за небанкова финансова институция, Фератум България ЕООД е Администратор на лични данни по Закона за защита на личните данни.

Дружеството е член на Асоциацията за отговорно небанково кредитиране.

Дейността на компанията се базира на принципи и изграден  етичен кодекс, високите технологии и модерния начин на работа са превърнати в ежедневие, Фератум се развива непрекъснато и увеличава резултатността и качеството на продуктите и услугите, които предлага. Тук събират парите и хората на едно място!

Кредитни продукти:

 • Заем до заплата – от 50 до 700 лв, със срок на погасяване от 5 до 45 дни. Погасява се еднократно, това е практично решение за краткосрочни финансови проблеми. При същите условия и размери се отпуска и „Кредит за пенсионери”
 • Заем на месечни вноски – бързи кредити онлайн на месечни вноски от 400 до 3 000 лв, със срок на погасяване от 2 до 12 месеца на равни месечни вноски. Предназначен е за по-дългосрочна нужда от пари, няма такси, ако предсрочно го погасите.

Обобщена информация:

 • Максималната сума, която можете да получите – 3 000 лв.
 • Минимална сума, която можете да получите – 50 лв.
 • Време за одобрение: 5 – 10 минути.
 • Условия за кандидатстване – бързи кредити онлайн за граждани на България от 19 до 70 години с постоянна адресна регистрация, регулярни доходи и чисто кредитно досие.
 • Начини за кандидатстване: онлайн, в офис на компанията или в офис на партньорите на дружеството.
 • Начини за получаване на парите – по банкова сметка, на каса в Изипей.
 • Възможност за удължаване срока на кредита.
 • Работно време: от понеделник до петък от 8.30 до 19.30 часа, почивни дни и официални празници от 10 до 18 часа.
 • Уеб сайт: https://www.ferratum.bg/