Как Да Си Купя Биткойн и Криптовалута?

Криптовалута е вид валута, алтернативна, независима, без материално покритие. Първата създадена и най-известна криптовалута е Биткойн. Тази валута я има само в интернет пространството, върху нея трудно се осъществява контрол от банки, правителства и държави.

Те не я произвеждат, не я печатат. Криптовалутата се създава от най-добрите софтуерни специалисти –  програмисти с изчисления, те пишат нейния код, осигуряват й защита. Това е дигитална, нематериална  валута.

Има най-различни видове криптовалути, с нея се осъществява търговия – купуват се и се продават стоки и услуги, правят се разплащания между хора и фирми, извършват се реални и бързи транзакции по сметки.

В нашето съвремие има банки, които предоставят сметки в Бинкойн, но това не е повсеместно, защото различните държави имат индивидуални политики към тази валута.

Биткойн е валута с която се извършват незабавни трансфери по сметки, като обмена е изключително лесен и анонимен до известна степен.

Това е онлайн валута, една нова технология без посредници, която изисква много внимание, защото плащанията са необратими и директни.

Биткойн е удобно средство, спестява банкови такси и разходи, дори когато се обменят няколко вида валути. Потенциалът на криптовалутите и на Биткойн е много голям, въпреки че по принцип, заради особеностите им, те са рискови валути.

Тенденцията в световен мащаб е нарастване на  популярността и търсенето на криптовалути, което повишава и тяхната цена. Някои държави вече работят с тях, както със законните си разплащателни средства.

Плащанията с Биткойн се извършват с лекота, елементарно, опростено и удобно, по всяко време и навсякъде. Биткойн Ви осигурява сигурност и защитава Вашите пари и Вашата самоличност.

Разстоянията и континентите не са проблем. За да извършваме търговия, трябва да се снабдим с криптовалута и в частност с Биткойн, те  се купуват и продават.

Как да си купим Биткойн и криптовалута по прост, лесен и достъпен начин?

Ако Вие вече сте добре подготвени, задълбочено сте се запознали с особеностите и най-важните характеристики на криптовалутите, давате си сметка за някои съпътстващи рискове, взели сте необходимите мерки за сигурност, знаете че цената е нестабилна и плащанията са необратими.

Най-добре е да купите Биткойн от сигурни и проверени доставчици, доказали своята коректност и лоялност.

Може да се снабдите с Биткойн, ако ги приемете като плащане за доставена стока или извършена услуга, може да ги закупите от онлайн борса, платформа или брокерска компания за криптовалута, примерно с банков превод или чрез друг вид плащане – в бой, чрез Изипей, вноска на каса в банка.

Има международни и локални борси, платформи, всички са различни, имат предимства и недостатъци, работят с такси, предлагат допълнителни услуги, направете своя избор. Регистрирате се, правите си профил и закупувате Биткойн.

Конкретните условия при покупка са описани подробно на сайта на съответния доставчик /борса/, обменния курс е за деня в който правите сделката. Доверените борси и портфейли са описани на официалния сайт на Биткойн.

Добре е да съхранявате валутата в собствен виртуален портфейл, или в няколко, с цел по-голяма защита. След това може да участвате на борсата, да купувате и да продавате Биткойн, да търгувате, или да обменяте за реални пари.

При търговията с Биткойн няма някакви специфични изисквания или наложени ограничения, тя е свободна, децентрализирана, директно може да направим инвестиция.

Ако стартирате тази дейност и сте в началото, хубаво е да изберете надеждна компания, която е с традиции и опит в тази сфера,   следи актуалните тенденции и има гарантирани, качествени решения на проблемите, да предоставя технически инструменти за анализ и да предлага инвестиционни идеи.

Има компании, които предлагат безплатни обучения, като за целта предоставят виртуални депозити при регистрация на демо сметки в напълно безопасна среда. Примерно, ако решите да инвестирате средства с определен множител, и сте на загуба, тя не може да надвиши размера на средствата, които сте вложили в само тази операция.

Търсете борси за търговия с криптовалута, платформи с криптовалута, при които има изградена система за сигурност, за възстановяване след бедствия, с утвърден план за непрекъснатост и същевременно точна, прецизна и вярна отчетност, при максимален коефициент на ефективност.

Add a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *