Фирми за Бързи Кредити

Ако търсите списък на всички фирми за бързи кредити и онлайн пари на заем, тази статия ще Ви е полезна.

Тъй като броят на тези небанкови финансови дружества расте, тук ще видите както нови фирми за лесни и спешни заеми, така и вече утвърдени и доказали се на българския пазар.

1. Вивус

Едни от най-лесните и бързи онлайн заеми у нас. Всеки първи безлихвен кредит с 0% лихва. Одобрение само до 15 минути. Без поръчител и без гаранти. Максимална сума – до 1000 лв. Изцяло онлайн и без да ставаш от компютъра.

2. Кредисимо

Лидер в онлайн микрокредитирането в България. Всеки първи кредит до заплата до 600 лв. без лихва върнат в срок до 30 дни. Кредити на вноски до 2500 лв. Само с лична карта и възможности за пари на заем без трудов договор.

3. Фератум

При спешна нужда от пари по всяко време. Работят денонощно. Бързо одобрение, максимална сума, която може да получите – до 3000лв. Одобрение само за 5 минути. Получаваш парите още същия ден. Възможност за удължаване на срока на заема.

4. Креди Хелп

Бързи пари на заем онлайн до 2000 лв. Без да ставаш от компютъра. Одобрение само до 20 минути. Погасяване на месечни вноски съобразно индивидуалните възможности на всеки клиент.

5. Макс Кредит

Една от популярните фирми за бързи кредити с иновативни решения и продукти. Бързи потребителски заеми с погасяване на вноски за суми до 3000 лв. Удобна вноска, фиксирана лихва и кредит на добра цена и лихва. Безплатна финансова консултация.

6. Кеш Бокс

Предлагат бързи онлайн заеми до 5000 лв на физически лица и спешни кредити за бизнес нужди. Възможности за рефинансиране и преструктуриране. Може да кандидатствате от цялата страна.

7. Провидент

Предлага краткосрочни, малки кредити от 200 до 2500 лв без обезпечение. Без поръчители и банкови гаранции. Погасяване на седмични вноски.

8. БНП Париба

За тези, които искат по-големи кредити с бързо решение и без поръчители. Може да изтеглите до 70 000 лв за ремонт, обзавеждане или покупка на кола. Улеснена онлайн процедура за кандидатстване.

9. Изи Кредит

Предлага небанковите потребителски кредити, отпускани в дома на клиента с помощта на кредитни консултанти. Предлагат заеми до 8000 лв и специални заеми за пенсионери. Международна компания, отпускаща заеми на  хора с различен социален статус.

10. Мини Заем

Спешни и лесни пари на заем. Изцяло онлайн процедура без да посещавате офиси и без кредитни консултанти в дома Ви. Може да получите сумата до 10 минути след одобрение още в същия ден. Без такси за предсрочно погасяване. Кредит с намаляващи лихви за лоялни клиенти.

11. Кеш Кредит

Една от известните фирми за бързи кредити с одобрение само до 6 минути. Заеми без доказване на доход. Кредити подходящи за безработни, жени в майчинство, пенсионери и самонаети лица. високотехнологична финансова институция, която предлага спешни микро кредити до 2000 лв.

12. Профи Кредит

Предлага бързи кредити на месечи вноски до 5000 лв. Можеш да кандидатстваш по телефон или в офис. Минимум документи за кандидатстване и одобрение. Много гъвкави условия – можеш да намалиш или отложиш месечната си вноска.

13. Смайл Кредит

Предлагат спешни заеми с много лесно кандидатстване – само с 4 клика. Одобрение до 20 минути. Кредит до заплата от 50 до 500 лв. без поръчител и Кредит на вноски от 600 до 1500 лв. без поръчители. Изцяло онлайн, в цяла България.

14. Нет Кредит

И това е една от добре познатите фирми за бързи кредити, които предлагат всеки първи кредит до заплата без лихва ако го върнеш в определен гратисен период. Компанията предлага и кредит на вноски до 1500 лева. Възможности да получиш сумата още днес.

15. Микро Кредит

Иновативна фирма с много гъвкави условия. Кандидатстваш бързо и лесно. Получаваш парите в брой или по банкова сметка. Погасяване на равни седмични или месечни вноски. Възможности за заем без доказване ма доход. Без обезпечение и без поръчители.

16. Вива Креди

Това е небанкова финансова институция, която освен заеми за малки суми отпуска и кредити до 90 000 лв. Разполага с над 50 търговски обекта на територията на цялата страна.

17. Кредит Инс

Това е една от сравнително по-малко познатите и нови фирми за онлайн заеми. Отпускат пари само срещу лична карта и кредит без поръчител. Парите се получават в брой. Плащате лихва само за периода на ползване. Възможност за рефинансиране. Максимална сума: до 1500 лв.

18. Кредиленд

Кредиленд отпуска бързи потребителски заеми. Продукти: кредит аванс до 300 лева, пенсионерски заем до 1500 лв., потребителски заем до 3000 лв. с погасяване на месечни вноски и ипотечен кредит до 20000 лв. 100% българска фирма. Кандидатствате онлайн или в офис.

19. Хелп Кредит

Предлагат микро кредити до 399 лв. и потребителски кредит от 400 до 5000 лв. Освен това предлагат и пари срещу ипотека и кредит срещу залог на автомобил.

20. София Комерс Кредит Груп 

Предлага пари с 0% лихва до 500 лв. и редовен кредит до 2000 лв. Компанията има опит в ипотечното кредитиране и отпускане на микрокредити без обезпечение за физически и юридически лица. Има една от най-широките мрежи от партньорски офиси в страната.

21. Бързи Кредити ООД

Предлагат онлайн заеми от 500 до 2000 лв за нови клиенти само срещу лична карта и одобрение до 10 минути. Погасяване на фиксирани месечни вноски. Максимален срок на погасяване: 60 месеца.

22. Тера Кредит

Отпускат от 100 до 2000 лв. Имат над 40 офиса в цялата страна. Може да получите сумата още днес. Сумите се отпускат без ипотека и без залог. Погасяване на равни седмични вноски.

23. Овергаз Капитал

Овергаз Капитал АД е финансова компания, която предлага бързи потребителски кредити. Техните изгодни лихви и такси са с размери ги поставят между банките и фирмите за бързи кредити. Възможност за рефинансиране на бързи заеми.

24. Сис Кредит

Сис Кредит е микрофинансираща институция, която предлага кредити до 50000 лв на бизнес клиенти. Освен това предлагат и до 30000лв. на физически лица, които искат да рефинансират бързи заеми. В областта на бързите заеми предлагат суми в размер от 300лв. до 2000лв.

25. Топ Кредит

Топ Кредит е небанкова финансова институция с офиси в Плевен, Севлиево, Велико Търново, Русе и Габрово. Отпуска кредити само на жителите от тези общини. Кандидатстване само в офис.

26. Разпро Кредит

РазПро Kредит е финансова институция, която извършва дейност по отпускане на бързи потребителски кредити, ипотечни и бизнес кредити. Централният офис на компанията се наммира в град Варна.

27. Сити Кеш 

Сити кеш е небанкова финансова институция, която предлага спешни кредити в цяла България. Първият й офис е открит в град София. Отпуска кредити от 200 до 3000 лв. при бърза и улеснена процедура. Отпускат и кредити за хора без трудов договор. Работят с кредитни консултанти.

28. Izaem.bg

Izaem е услуга предлагана от АИЗАЕМ.БГ ООД с дейност по отпускане на потребителски кредити. Предлага малки и бързи кредити за неотложни нужди до 5000 лв.  Фиксирана лихва за целия период с погасяване на равни седмични или месечни вноски.

29. Фактор ИН

Фактор ИН не е точно една от популярните фирми за бързи кредити, а е небанкова институция с богато портфолио от финансови услуги като парични преводи, застраховане, лизинг, обмяна на валута, бизнес заеми, бързи кредити, кредит срещу автомобил, срещу акции и др.

30. Kinti.bg

Kinti.bg е една от модерните и сравнително нови услуги на фирми за бързи кредити. Kinti.bg е търговска марка на Макроадванс АД. Предлага спешни  заеми от 50 до 1000 лв., за срок от 5 дни до 12 месеца. Лесно онлайн кандидатстване от цялата страна с  помощта на Вашия компютър, лаптоп или смартфон.

31. Бърза Каса

Бърза каса е собственост на Фератум България и предлага бързи потребителски кредити с отговор за одобрение до минути. Първи кредит без лихва ако го погасите в срок от 15 дни. Лесно и спешно, само срещу лична карта. Денонощно, по всяко време бързи пари.

32. E-CASH.BG

И това е собственост на Фератум България. Предлагат спешни кредити до 3000 лв. Одобрение само до 10 минути. Без доказване на доход и без обезпечение.

33. LuckyCredit

Lucky Credit е компания за малки кредити, при спешна нужда от финансови средства. Минимум документи – само срещу лична карта. Може да кандидатствате по телефон, онлайн или на място при техни партньори. LuckyCredit e бранд на Фератум България.

34. Експресна Каса

Експресна каса също е собственост на Фератум България. Гъвкава и удобни онлайн заеми 7 дни в 7 седмицата и денонощна връзка с консултантите от отдел „Обслужване на клиенти“.

35. Фрий Заем

И Фрий Заем е услуга на Фератум – една от най-известните фирми за бързи кредити у нас. Предлагат бързи онлайн заеми до заплата до 700 лв. без доказване на доход, без обезпечение и без поръчител. Подходящи за безработни, жени в майчинство, пенсионери и самонаети.

36. Icredit 

Icredit е сравнително нова услуга на финансовата институция Стик Кредит. Предлагат много бързо и лесно кандидатстване с одобрение до минути. Суми от 400 до 1500 лева и срок за връщане до 12 месеца. Изцяло онлайн. Получаване на необходимата Ви сума до часове в рамките на същия работния ден.

Тегленето на бързи кредити крие и някои рискове. Преди да решите от коя фирма ще вземете спешни пари на заем, сравнявайте внимателно всички условия, лихви и такси. Нашата статия съвети за теглене на бързи кредити може да Ви е от полза.